Rüyada uçurumdan kurtulmak

Rüyada uçurumdan kurtulmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, anlaşmazlıkların biteceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan kurtulmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak gelirinin garanti olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments