Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak şansın kaçacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan kurtulmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esra

Merhaba ben apartman görüyorum balkondan çıkıp yere bi bakıyorum derin bi sekilde uçurumu görüyorum ayağım kayıyor kenarlıktan tuttum diğer tarafından wc penceresini görüyorum tutarak gecmeyi calisiyorum içeriye girmeyi çalışıyorum zor girdim kurtuldum beni kurtarmak icin ekipler çağırıyorlar ben iyiyim diyorum ablamda bana jelibon getiriyor yiyorum.anlamlari bilemedim anlatırsanız çok mutlu olurum..

Esra

Teşekkür ederim

Muhammet

Selam Rüyamda yüksek bir yerde uçurum oltayla balık tuttum mavi renkli dev gibiydi beni çekiyordu uçurumdan düşmemek için çabalarken uyandım tabiri nedir

Hüseyin Aaaa

Rüyamda iki arkadaşım ile beraber engebelli bir yolda yürüyoruz. Ben o arkadaşların sağ tarafındayım. Benim de sağ tarafım birden bir uçuruma dönüştü. Ben dengemi kaybetim ve bu arada uçurumdan düşmemek için çabalamaya başladım. Aman ya Rabbim, aman ya Rabbim diye bir kaç kere bağırdım. Düşmekten kurtultum diye sevindim. Arkadaşlarım bu durumumu hiç fark etmediler.