Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak aradığı kişiyi bulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sürtüşmeler görülebilir ya da ailevi sorunlarınız olabilir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan kurtulmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak yüksek tahsil yapacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments