Rüyada uçurum kenarından kurtulmak

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak işlerinde verimin artacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak hanenizde bolluk olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalettir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında ev görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında araba sürmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada uçurum kenarından yürümek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, rakipleri mağlup edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments