Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, işlerin iyiye gideceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, çok rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak canının sıkılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak üzüntülerinin biteceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kurtulmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments