Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, yoğun duygular yaşayacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan kurtulmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments