Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet eder.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında durmak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında namaz kılmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından yürümek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments