Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kullanabileceğiniz bir alt yapı oluşturabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet eder.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir boşluktan düşmek husumetlerin başgöstereceğine, yüzünün her daim güleceğine delalet eder.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına işarettir.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, aşının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, adını işiyle duyuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments