Rüyada uçurum kenarından yürümek

Rüyada uçurum kenarından yürümek kişinin esenlik bulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada uçurum kenarından yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada uçurum kenarından yürümek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, riske atılacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek tüm kederinin uçup gideceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada uçurum kenarında yürümek yaşanan kötü anıların silineceğine, imkânsızlıklarının biteceğine yorulur.

Rüyada uçurum kenarında durmak keyifli hale geleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada birini uçurumun kenarında görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments