Rüyada uçurumun kenarından yürümek

Rüyada uçurumun kenarından yürümek yaşama dört elle sarılacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işlerinin yarım kalacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Rüyada uçurum kenarından yürümek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarında yürümek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada uçurum kenarında namaz kılmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında uyumak saygı değer bir konuma çıkacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments