Rüyada uçurumun kenarında yürümek

Rüyada uçurumun kenarında yürümek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada uçurum kenarından yürümek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret eder.

Rüyada uçurum kenarında yürümek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalet eder.

Rüyada uçurum kenarından geçmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında araba sürmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarında uyumak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments