Rüyada uçurumun kenarında tutunmak

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak gördüyseniz:

  • Ayakta durmanızı sağlayacak yaratıcı fikirlere ihtiyacınız var.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan tutunmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine alamet eder.

Rüyada uçuruma tutunmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumda tutunmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada merdivene tutunmak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkona tutunmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada duvara tutunmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments