Rüyada uçurum kenarında yürümek

Rüyada uçurum kenarında yürümek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada uçurum kenarında yürümek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, işinin aksayacağına işaret eder.

Rüyada uçurum kenarından yürümek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, ömrün uzun olmasına inanılır.

Rüyada uçurum kenarında yürümek önemli ve ciddi işler yapacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında uyumak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında durmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments