Rüyada uçurum kenarında durmak

Rüyada uçurum kenarında durmak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalettir.

Rüyada uçurum kenarında durmak gördüyseniz:

  • Maddi alanlardaki durumunuz veya planlarınız konusunda da gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada uçurum kenarında durmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında durmak kişinin fena halde yanılacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada nehir kenarında durmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada denizin kenarında durmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada cam kenarında durmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kenarinda durmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumda durmak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments