Rüyada birini uçurumun kenarında görmek

Rüyada birini uçurumun kenarında görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, büyük kazançlar getireceğine, onunla yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birini uçurumun kenarında gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarında görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments