Rüyada uçurumun kenarından düşmek

Rüyada uçurumun kenarından düşmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalettir.

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulur.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarında görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarında durmak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments