Rüyada uçurumun kenarında oturmak

Rüyada uçurumun kenarında oturmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada uçurum kenarında oturmak iki tarafın da çok sevineceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sevdiği birini kırmaya tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından geçmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek imza ve söz yetkisi edineceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments