Rüyada uçurum kenarında uyumak

Rüyada uçurum kenarında uyumak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, donanımlı kılacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında uyumak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek evlerindeki huzurun artacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında deniz görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında görmek helal kazanç elde edileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına inanılır.

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak karısının çok mutlu olacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments