Rüyada tuzlu dudak öpmek

Rüyada tuzlu dudak öpmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, gelişim içine gireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çevrenizden takdir görmeye, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada tuzlu dudak öpmek gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Rüyada tuzlu dudak öpmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek esenleyeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada birini dudaklarından öpmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments