Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek eski bir davanın tekrar açılacağına, gelirinin düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments