Rüyada birini dudaklarından öpmek

Rüyada birini dudaklarından öpmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, ağır günler geçireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, büyük emekler vereceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada birini dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını dudağından öpmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin dudağından öpmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek kazancın daha da arttırılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments