Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek günahkâr olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili küçük bir probleminiz olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeği dudağından öpmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kadını dudaktan öpmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı dudaktan öpmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments