Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek rahat bir hayat sağlayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Çok önemli destekler, yardımlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek hayatının afiyette geçeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments