Rüyada turuncu ruj sürmek

Rüyada turuncu ruj sürmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, yeni mallara sahip olacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, başına uğursuzluklar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada turuncu ruj sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir maddi değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada turuncu ruj sürmek alkış alacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine yorulur.

Rüyada turuncu ruj görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, işlerinin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada dudaklara ruj sürmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağına ruj sürmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına alamet eder.

Rüyada mavi ruj sürmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments