Rüyada dudağına ruj sürmek

Rüyada dudağına ruj sürmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağına ruj sürmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına yorulur.

Rüyada dudağa ruj sürmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına yorulur.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudaklara ruj sürmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalettir.

Rüyada dudağına ruj sürmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada kendi dudağına ruj görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments