Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek huzurlu hissedileceğine, borçlanıp, hasta olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek kazancında da artış meydana geleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak oynamak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kurandan bakara suresini okumak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments