Rüyada dudağa pembe ruj sürmek

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek gördüyseniz:

  • Olumsuz yaklaştığınız ayrıntı veya konuları şimdilik açıklamamanızda fayda var.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada dudağına ruj sürmek istediği makama geleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulur.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek şansın ve kısmetin açılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada pembe ruj sürmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments