Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalettir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağına ruj sürmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments