Rüyada turuncu ruj görmek

Rüyada turuncu ruj görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu ruj gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada turuncu ruj sürmek maddi açıdan ferahlamaya, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu ruj görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ruj izi görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruj almak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada birinden ruj almak sorumlu tutacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına tabir olunur.

Rüyada rujlu dudak görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine yorulur.

Rüyada bordo ruj görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına delalet eder.

Rüyada ruj lekesi görmek kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, kredi çekileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments