Rüyada mavi ruj sürmek

Rüyada mavi ruj sürmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada mavi ruj sürmek gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Rüyada mavi ruj sürmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmız ruj sürmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi ruj sürmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada beyaz ruj sürmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ruj sürmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak ruj sürmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağına ruj sürmek borçların sonlandırılacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments