Rüyada dudaklara ruj sürmek

Rüyada dudaklara ruj sürmek mal kaybına uğrayacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararlarla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, başarılarının hiçe sayılacağına delalet eder.

Rüyada dudağa ruj sürmek mutlu ve sağlıklı olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek büyük bir projenin başına geçileceğine, rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada kendi dudağına ruj görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments