Rüyada turuncu papağan görmek

Rüyada turuncu papağan görmek başarıya giden yolların açılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada turuncu papağan gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişilerden uzak durun.

Rüyada turuncu papağan görmek çok hayırlı işlere girileceğine, hem de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, haksızlık edeceğine tabir olunur.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada papağan bulmak mal ve para kazanılacağına, sürekli ağlamaklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işarettir.

Rüyada papağanı kafese koymak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Rüyada papağanı görmek büyüyeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada papağandan korkmak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments