Rüyada papağanın uçtuğunu görmek

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, maddi anlamda feraha ermeye, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağanın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada papağan uçurmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada uçan papağan görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada pembe papağan görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada oyuncak papağan görmek endişelerinden kurtulacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman papağan görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada papağan öldürmek hayırlı kararlar verileceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalettir.

Rüyada iki tane papağan görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments