Rüyada papağanı görmek

Rüyada papağanı görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına rivayet eder.

Rüyada papağanı gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada papağan satın almak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş papağan görmek insanlara olan güvenin artacağına, onlarla ayrı düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan konuşmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı papağan görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Rüyada küçük papağan görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada papağan yakalamak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments