Rüyada papağan bulmak

Rüyada papağan bulmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, sabrını zorlayacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada papağan bulmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada papağan bulmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada evde papağan görmek işlerinin daha da iyi olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada tüysüz papağan görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada papağan yakaladığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağanı kafese koymak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayatın pahalılaşmasına alamet eder.

Rüyada sultan papağanı görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalet eder.

Rüyada papağandan korkmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, önemli kararlar alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments