Rüyada papağandan korkmak

Rüyada papağandan korkmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kudretinin yerine geleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına delalet eder.

Rüyada papağandan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada papağandan korkmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük papağan görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada papağan resmi görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan balığı görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada papağan kuşu görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada papağan ısırdığını görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta papağan görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments