Rüyada babasının tabutunu taşımak

Rüyada babasının tabutunu taşımak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Rüyada babasının tabutunu taşımak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek tabutu taşımak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tabutunu taşımak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalettir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada tabutu tek başına taşımak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, iş projelerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments