Rüyada atatürkün tabutunu taşımak

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çevrenizden takdir görmeye, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, işlerin aksayacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizin için özel bir kişiyle yapacağınız planlar duygusal anlamda ilişkiyi derinleştirebilir.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalettir.

Rüyada atatürkü tabutta görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına tabir olunur.

Rüyada atatürkün tabutunu görmek kısmetlerinin de kapanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine inanılır.

Rüyada annenin tabutunu taşımak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Rüyada bebek tabutu taşımak bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada babasının tabutunu taşımak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü tabutu taşımak rahata ereceğine, mutlu olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada tabutu taşımak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments