Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Rüyada babasının tabutunu taşımak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü tabutu taşımak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek tabutu taşımak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak mallarını ve makamını garantileyeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments