Rüyada tabutu tek başına taşımak

Rüyada tabutu tek başına taşımak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elinin de bollaşacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada tabutu tek başına taşımak gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada tabutu tek başına taşımak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tek başına cenaze taşımak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada babasının tabutunu taşımak başarılarının bir ömür süreceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak yenileceğine, üzücü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada tabutu taşımak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek tabutu taşımak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin tabutunu taşımak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, adım atarken çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada asker tabutu taşımak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sıkıntının günden güne artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments