Rüyada annenin tabutunu taşımak

Rüyada annenin tabutunu taşımak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Rüyada annenin tabutunu taşımak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak mutluluk ve saadete, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bebek tabutu taşımak yeni çalışmalara girişileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak ruhani önderlik yapacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada asker tabutu taşımak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada birinin tabutunu taşımak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments