Rüyada bebek tabutu taşımak

Rüyada bebek tabutu taşımak gayrimenkul sahibi olunacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, isteklerini yerine geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Rüyada bebek tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Rüyada bebek tabutu taşımak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada tabutu tek başına taşımak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının tabutunu taşımak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işarettir.

Rüyada asker tabutu taşımak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, işini büyüteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments