Rüyada birinin tabutunu taşımak

Rüyada birinin tabutunu taşımak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, düzeninin bozulacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Rüyada birinin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada babasının tabutunu taşımak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak bilgi sahibi olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutu tek başına taşımak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü tabutu taşımak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak başının ağrıyacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments