Rüyada tombul bebek görmek

Rüyada tombul bebek görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, aksiliklerin son bulacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tombul bebek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Rüyada tombul bebek doğurmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tombul bir bebek görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek tombul bebek görmek zorlukları aşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tombul bebek görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü tombul görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Rüyada tombul kedi görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Rüyada tombul kadın görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tombul beyaz kedi görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yönetici makamına oturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments