Rüyada tombul kadın görmek

Rüyada tombul kadın görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işarettir.

Rüyada tombul kadın gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Rüyada tombul kadın görmek hayatın yoluna gireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada tombul balık görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulur.

Rüyada tombul beyaz kedi görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada tombul bebek doğurmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tombul kedi görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tombul bir bebek görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü tombul görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada erkek tombul bebek görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments