Rüyada tombul bir bebek görmek

Rüyada tombul bir bebek görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kazançlı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tombul bir bebek gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemelisiniz.

Rüyada tombul bebek doğurmak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tombul bebek görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada erkek tombul bebek görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalettir.

Rüyada tombul bir bebek görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tombul kadın görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada yüzünü tombul görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada tombul balık görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tombul beyaz kedi görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments