Rüyada yüzünü tombul görmek

Rüyada yüzünü tombul görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, büyük problemler yaşanacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü tombul gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada yüzünü tombul görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulur.

Rüyada tombul bebek doğurmak ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tombul kedi görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada tombul bebek görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada tombul bir bebek görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet eder.

Rüyada tombul balık görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tombul beyaz kedi görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tombul bebek görmek mal kaybına uğrayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments