Rüyada tombul kedi görmek

Rüyada tombul kedi görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına delalettir.

Rüyada tombul kedi gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada tombul beyaz kedi görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada tombul kedi görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tombul kadın görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yüzünü tombul görmek hastalıklarının iyileşeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tombul bebek görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek tombul bebek görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işarettir.

Rüyada tombul balık görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tombul bebek doğurmak sevinileceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments