Rüyada tırnakları uzun görmek

Rüyada tırnakları uzun görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, kendisine şifa olacağına delalet eder.

Rüyada tırnakları uzun gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada çok uzun tırnak görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Rüyada tırnakları uzun görmek iş hayatında başarılı olmaya, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağını uzun görmek hüsrana uğratacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada el tırnağını uzun görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments