Rüyada çok uzun tırnak görmek

Rüyada çok uzun tırnak görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun tırnak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi iletirken politik olmanızda fayda var.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada uzun tırnak görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulur.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet eder.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek canının ve malının garantide olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını uzun görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tırnak uzun görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments